product
variable_204880Mouse Pöytä, Tammihttps://www.rum21.fi/mouse-poyta-2-5-vuotta?selectedPartNo=226588https://az666937.vo.msecnd.net/67/4338ba8c-0100-4f2c-a8e8-7d472fc845e5OutOfStock208EUR/huonekalut/lasten/lastenhuonekalut/lasten/lastenhuonekalut/lastentuolitNofredUseita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Pöytä on valmistettu erityisesti perheen pienimmille, ajatuksena luoda lapsille ajatus että he ovat tervetulleita huoneeseen. Kaunis Mouse Pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta myös muihin kodin huoneisiin. Pöydän yksinkertaisen kaunis muotokieli tekee tuolista tyylikkään lisän missä tahansa tilassa.<br /><br />Pöydän ajaton muotoilu ja korkealaatuinen materiaali tekee tuolista erinomaisen kestävän. Pöytä kestää loistavasti leikkimistä, ja sen voidaan sanoa kestävän sukupolvelta toiselle. Kaunis Pöytä on saatavana useassa eri värissä, ja eri väriset tuolit ja pöydät sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa. Valittavanasi on kauniin tammen-, harmaan-, valkoisen-, mustan-, petroolin- ja viininpunaisen kauniit sävyt. Pöytä sopii erinomaisesti yhdistettäväksi saman sarjan tuolien kanssa. Älä käytä tuotteiden kanssa jotka sisältävät ammoniakkia.208

Mouse Pöytä, Tammi

208 €
Useita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta yhtä hyvin myös olo- tai makuuhuoneeseen.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa
Pidennetty palautusoikeus 31/1 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Useita suunnittelukilpailuita voittanut Nofredin Mouse Pöytä on valmistettu erityisesti perheen pienimmille, ajatuksena luoda lapsille ajatus että he ovat tervetulleita huoneeseen. Kaunis Mouse Pöytä sopii erinomaisesti asetettavaksi lastenhuoneeseen, mutta myös muihin kodin huoneisiin. Pöydän yksinkertaisen kaunis muotokieli tekee tuolista tyylikkään lisän missä tahansa tilassa.

Pöydän ajaton muotoilu ja korkealaatuinen materiaali tekee tuolista erinomaisen kestävän. Pöytä kestää loistavasti leikkimistä, ja sen voidaan sanoa kestävän sukupolvelta toiselle. Kaunis Pöytä on saatavana useassa eri värissä, ja eri väriset tuolit ja pöydät sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa. Valittavanasi on kauniin tammen-, harmaan-, valkoisen-, mustan-, petroolin- ja viininpunaisen kauniit sävyt. Pöytä sopii erinomaisesti yhdistettäväksi saman sarjan tuolien kanssa. Älä käytä tuotteiden kanssa jotka sisältävät ammoniakkia.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero226588
  • Toimittajan tuotenumero2201
  • Tuotemerkki
  • Sarja
  • MateriaalikuvausOak with white oil treatment
  • VäriTammi
  • Halkaisija39 cm
  • Korkeus43.7 cm
  • Leveys54 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!