Uutuudet
Valaistus
MS011 Lattiavalaisin, Black Pvd
-20%

MS011 Lattiavalaisin, Black Pvd

954.00 €1 199.00 €
MS011 on Fritz Hansenin lattiavalaisin, jossa on viileä, moderni muotoilu, jota korostaa säädettävä lampunvarjo ja varsi.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

MS011 Lattiavalaisin

954.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Piristä maailmaasi MS011-lattiavalaisimella! Tässä tunnetun tanskalaisen arkkitehdin Mette Schelden luoman MS-sarjan modernissa mestariteoksessa yhdistyvät toiminnallisuus ja taide. Sen moderni muotoilu, jota rikastuttavat pehmeät kaaret ja moitteettomat linjat, jäljittelee Schelden tunnusomaista ympyrän muotoa ja tuo kotiisi ripauksen minimalistista eleganssia. Mikä erottaa MS011:n muista? Käännettävä lampunvarjostin ja kallistettava varsi! Huoneesi jokainen nurkkaus voi paistatella sen valossa, ja kaikkea ohjataan kääntyvällä jalustalla. Valaisimen jalustassa oleva himmennystoiminto tarjoaa monipuolisuutta. Etsitkö pehmeää tunnelmavalaistusta viihtyisään iltaan tai kirkasta valoa lukemista varten? MS011:llä on kaikki mitä tarvitset. Fritz Hansenin - nykyaikaisen tanskalaisen muotoilun ruumiillistuma - vuonna 2023 lanseeraama MS011 ei ole pelkkä valaisin, vaan statement-esine.

Valmistettu Kiinassa. Suunnittelija: Mette Schelde. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää MS011 lattiavalaisimesta


- MS011 on arvostettu sen pyöritettävän lampunvarjostimen ansiosta
- Pyörivä jalka.
- Kallistettava varsi.
- MS011 on arvostettu myös sen himmentävä toiminto.
- Osa MS-mallistoa.
- Suunnittelija: Mette Schelde.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 917 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.