Uutuudet
Valaistus
MS021 Pöytävalaisin, Black Pvd
-22%

MS021 Pöytävalaisin, Black Pvd

779.00 €999.00 €
MS021 on Fritz Hansenin pöytävalaisin, jossa on minimalistinen mutta toimiva muotoilu, säädettävä lampunvarjostin ja himmennystoiminto.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

MS021 Pöytävalaisin

779.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Hengitä uutta elämää tiloihisi lumoavalla MS021-pöytävalaisimella, joka on tanskalaisen arkkitehdin ja muotoilijan Mette Schelden nykyaikaisen estetiikan symboli. Tämä Fritz Hansenin MS-sarjaan kuuluva valaisin on enemmän kuin pelkkä valaisin - se on taideteos, ja sitä rakastetaan sen selkeästä ympyränmuodosta ja minimalistisen ergonomian ja modernin vivahteen harmonisesta yhdistelmästä. Koe kääntyvän lampunvarjostimen joustavuus, sillä sen avulla voit suunnata valon haluamaasi suuntaan. Olitpa sitten lukemassa romaania tai tekemässä töitä myöhään, yksinkertainen kallistettavan varren tai kääntyvän jalustan kääntäminen siirtää valonsäteen sinne, missä sitä tarvitaan. MS021-pöytävalaisin erottuu edukseen kuitenkin kätevän himmennystoiminnon ansiosta.

Valmistettu Kiinassa. Suunnittelija: Mette Schelde. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää MS021 pöytävalaisimesta


- MS021 on arvostettu sen pyöritettävän lampunvarjostimen ansiosta
- Pyörivä jalka.
- Kallistettava varsi.
- MS021 on arvostettu myös sen himmentävä toiminto.
- Osa MS-mallistoa.
- Suunnittelija: Mette Schelde.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 755 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.