Uutuudet
Valaistus
MS022 Pöytävalaisin, Ruostumaton Teräs
-27%

MS022 Pöytävalaisin, Ruostumaton Teräs

549.00 €749.00 €
MS022 on Fritz Hansenin pöytävalaisin, jossa on minimalistinen muotoilu, kääntyvä lampunvarjostin ja integroitu himmennystoiminto.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

MS022 Pöytävalaisin

549.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Muunna tilasi Fritz Hansenin pöytävalaisimella MS022. Arvostetun tanskalaisen Mette Schelden suunnittelema moderni mutta minimalistinen valaisin ilmentää nykyaikaista tunnelmaa ja ajatonta muotoilua. MS022-valaisimen viileät, selkeät linjat ja pehmeät kaaret tuovat ripauksen hienostuneisuutta ja eleganssia kodin jokaiseen nurkkaan, kodikkaasta lukunurkkauksesta toimistosi työpöytään. Mutta kyse ei ole vain ulkonäöstä! Käännettävän lampunvarjostimen ansiosta voit säätää valon suuntaa, mikä sopii täydellisesti keskiyön lukemiseen tai aivoriihien valaisemiseen. Jalustaan kätevästi sijoitetun himmennyspainikkeen avulla voit säätää kirkkautta oikean tunnelman mukaan - piristävästä päivänvalosta keskittyneeseen työskentelyyn ja lämpimästä, pehmeästä valosta rauhoittavaan tunnelmaan.

Valmistettu Kiinassa. Suunnittelija: Mette Schelde. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää MS022 pöytävalaisimesta


- MS022 on arvostettu sen pyöritettävän lampunvarjostimen ansiosta
- Osa MS-mallistoa.
- MS022 on arvostettu myös sen himmentävä toiminto.
- Suunnittelija: Mette Schelde.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 549 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.