Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Niwaki Pöytävalaisin, Musta / Krominvärinen

Niwaki Pöytävalaisin, Musta / Krominvärinen

700.00 €
Niwaki on DCWéditionsin pöytävalaisin, jossa on orgaaninen, kelluva muotoilu ja himmennettävä LED-valo mukautettavaa valaistusta varten.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Niwaki Pöytävalaisin

700.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Piristä tilaa DCWéditionsin Niwaki-pöytävalaisimella - minimalistisen muotoilun ja modernin toiminnallisuuden loistava yhdistelmä. Japanilaisen männyn tasapainoisuudesta inspiroitunut valaisin, jonka on suunnitellut arvostettu Studio BrichetZiegler, yhdistää teollisen estetiikan ja orgaanisen sujuvuuden. Lujasta teräksestä ja alumiinista valmistettu Niwaki ei vain valaise huonettasi, vaan siitä tulee sisustuksen keskipiste ainutlaatuisen, leijuvan siluettinsa ansiosta. Huolellisesti suunniteltu Niwaki on varustettu sisäänrakennetulla LED-valonlähteellä. Alaspäin suuntautuva valo luo intiimin ja viihtyisän tunnelman, joka sopii erinomaisesti myöhäisillan lukemiseen, illanistujaisiin tai meditatiivisen rauhallisuuden hetkiin.

Suunnittelija: Studio BrichetZiegler.

Hyvä tietää Niwaki pöytävalaisimesta


- Niwaki on arvostettu sen alaspäin suuntautuvan valon ansiosta
- Osa Niwaki by DCWéditions -mallistoa.
- Niwaki on arvostettu myös sen himmentävän toiminnon ansiosta.
- Suunnittelija: Studio BrichetZiegler.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
DCWéditions -tuotemerkin perustivat vuonna 2008 Philippe Cazer ja Frédéric Winkler. Brändin taustalla oli halu koota saman katon alle sekä menneistä ajoista tutut että nykyajan trendejä edustavat ikoniset esineet, joille olisi ominaista sama muotoiluperiaate: rehellinen yksinkertaisuus, joka kestää sukupolvien ajan. Siitä lähtien DCWéditions on lisännyt valikoimaansa lukuisien suunnittelijoiden teoksia, joista löytyy mm. Bernard-Albin Grasin, Bernard Schottlanderin, Bertrand Balasin, Dominique Perraultin, Gaëlle Lauriot-Prévostin ja Jacques Binyn ikonisia luomuksia.