Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pavilion AV18 Ruokapöytä 160x90 cm, Tammi/Chrome

Pavilion AV18 Ruokapöytä 160x90 cm, Tammi/Chrome

1 618.00 €
Pavilion AV18 ruokapöytä &Tradition-tuotemerkiltä tyylikkäällä muotoilukielellä ja sekä suuriin että pieniin tiloihin täydellisesti sopivalla hieman pienemmällä koolla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Pavilion AV18 Ruokapöytä 160x90 cm,

1 618.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Pavilion AV18 ruokapöytä &Tradition-tuotemerkiltä tyylikkäällä muotoilukielellä ja sekä suuriin että pieniin tiloihin täydellisesti sopivalla hieman pienemmällä koolla. Pelkistetty, tyylikäs ilmaisu ohuella pöytälevyllä MDF-levystä ja lakatusta viilusta, siisteillä jaloilla teräksestä ja pyöristetyillä muodoilla luomaan harmonisen tunnelman huoneessa.

Suunnittelija: Anderssen & Voll.

Hyvä tietää Pavilion AV18 ruokapöydästä


- Myös saatavana pöytänä.
- Myös saatavana tuolina.
- Ruokapöytä saatavana eri mallina.
- Tanskassa valmistettu.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Osa Pavilion -mallistoa.


Pöydän asteikko:


- Korkeus: 730 mm.
- Leveys: 1600 mm.
- Syvyys: 900 mm.
- Paino: 44 kg.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
&Tradition on tanskalainen design-studio joka ilmentää tuotteissaan tyylikästä ja minimalismista muotoilua. &Tradition haluaa jatkaa vanhojen käsityöperinteiden käyttöä, yhdistellen niitä nykyaikaiseen muotoiluun. &Tradition perustajineen uskoo vahvasti siihen että yhdistelemällä klassisia työtapoja, materiaaleja ja muotoja moderniin muotoiluun luodaan tulevaisuuden klassikoita.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null