Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pavilion AV24 Ruokapöytä 250x110 cm, Black Oak/Musta

Pavilion AV24 Ruokapöytä 250x110 cm, Black Oak/Musta

2 533.00 €
Pavilion AV24 ruokapöytä &Tradition-tuotemerkiltä tyylikkäällä muotoilukielellä ja ruokailuhuoneeseen, toimistoon tai kokoushuoneeseen täydellisesti sopivalla isommalla koolla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Pavilion AV24 Ruokapöytä 250x110 cm,

2 533.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Pavilion AV24 ruokapöytä &Tradition-tuotemerkiltä tyylikkäällä muotoilukielellä ja ruokailuhuoneeseen, toimistoon tai kokoushuoneeseen täydellisesti sopivalla isommalla koolla. Pelkistetty, tyylikäs ilmaisu ohuella pöytälevyllä MDF-levystä ja lakatusta viilusta, siisteillä jaloilla teräksestä ja pyöristetyillä muodoilla luomaan harmonisen tunnelman huoneessa.

Suunnittelija: Anderssen & Voll.

Hyvä tietää Pavilion AV24 ruokapöydästä


- Myös saatavana pöytinä.
- Myös saatavana tuoleina.
- Ruokapöytä saatavana eri mallina.
- Tanskassa valmistettu.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Osa Pavilion -mallistoa.


Pöydän asteikko:


- Korkeus: 730 mm.
- Leveys: 2500 mm.
- Syvyys: 1100 mm.
- Paino: 62 kg.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
&Tradition on tanskalainen design-studio joka ilmentää tuotteissaan tyylikästä ja minimalismista muotoilua. &Tradition haluaa jatkaa vanhojen käsityöperinteiden käyttöä, yhdistellen niitä nykyaikaiseen muotoiluun. &Tradition perustajineen uskoo vahvasti siihen että yhdistelemällä klassisia työtapoja, materiaaleja ja muotoja moderniin muotoiluun luodaan tulevaisuuden klassikoita.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null