Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pine Sivupöytä Ø65 cm, Pine
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Pine Sivupöytä Ø65 cm, Pine

840.00 €
Normann Copenhagenin Pine-sivupöytä on veistoksellinen pöytä massiivimännystä, jossa on luonnollinen ja skandinaavinen tunnelma.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Pine Sivupöytä

840.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Normann Copenhagenin Pine-sivupöytä on veistoksellinen pöytä massiivimännystä, jossa on luonnollinen ja skandinaavinen tunnelma. Ajaton huonekalu, jonka kokeellinen, innovatiivinen muotoilu sopii täydellisesti skandinaaviseen kotiin. Pine-sivupöytä on valmistettu massiivimännystä korkeimman laadun takaamiseksi, ja se on myös suunniteltu sopimaan erilaisiin ympäristöihin ja lisäämään ympäristöön sekä toiminnallisuutta että tyyliä. Valitse eri viimeistelyistä ja koosta riippuen erityistarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Pine-sivupöytä on loistava lisä kotiisi ja antaa sisustuksellesi modernin ilmeen, joka kestää vuodesta toiseen.

Valmistettu Tanskassa. Suunniteltu Tanskassa. Suunnitellut Simon Legald.

Hyvä tietää Pine sivupöydästä


- Valitse eri väreistä ja ko’oista.
- Puu on luonnollinen materiaali, jossa saattaa esiintyä vanhenemisen ja käytön merkkejä.
- Valmistettu massiivimännystä.
- Valmistettu Tanskassa.
- Suunniteltu Tanskassa. Suunnitellut Simon Legald.
- Tuote toimitetaan koottuna.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Normann Copenhagen on vuonna 1999 perustettu sisustusvalmistaja, jonka takana ovat Jan Andersen ja Poul Madsen visionaan erottua ja rikkoa perinteisiä rajoja. Tänä päivänä pienestä sisustusliikkeestä Kööpenhaminan keskustassa ponnistanut kansainvälinen yritys on suunnitellut satoja suosittuja tuotteita yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa.