Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Plume Seinävalaisin, Posliini

Plume Seinävalaisin, Posliini

225.00 €
Plume on DCWéditionsin seinävalaisin, jonka herkkä muotoilu ja miellyttävä valo tuovat ajattoman estetiikan mihin tahansa tilaan.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Plume Seinävalaisin

225.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä Plume, hieno seinävalaisin, jonka ovat suunnitelleet DCWéditionsin mestaritaiteilijat. Tunnetun Studio BrichetZieglerin suunnittelema Plume yhdistää tyylikkään eleganssin täydellisesti mihin tahansa asumistyyliin. Sen nimi "Plume" kertoo sen viehätyksestä, joka on suunniteltu herkästi pehmeillä linjoilla ja taidokkailla yksityiskohdilla. Tämä valaisin ei vain valaise huonetta, vaan täyttää sen lämpimällä hehkulla, joka on sekä rauhoittava että kutsuva. Sen kartiomainen lampunvarjostin, joka on valmistettu korkealaatuisesta posliinista tai polykarbonaatista, takaa kestävyyden ja antaa samalla kodikasta valoa. Tukevalle alumiinijalustalle rakennettu Plume-seinälamppu on täydellinen tasapaino siromman estetiikan ja vankan muotoilun välillä. Vaikka se on kestävä ja vahva, siinä on höyhenenkevyt ulkonäkö, ikään kuin "ylösalaisin käännetty nenä", joka tuo sisustukseen ainutlaatuista charmia.

Suunnittelija: Studio BrichetZiegler.

Hyvä tietää Plume seinävalaisimesta


- Osa Plume by DCWéditions -mallistoa.
- Plume on arvostettu sen hennon muotoilun ansiosta
- Plume on arvostettu myös sen miellyttävän valon ansiosta.
- Valmistettu posliinista tai polykarbonaatista.
- Suunnittelija: Studio BrichetZiegler.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
DCWéditions -tuotemerkin perustivat vuonna 2008 Philippe Cazer ja Frédéric Winkler. Brändin taustalla oli halu koota saman katon alle sekä menneistä ajoista tutut että nykyajan trendejä edustavat ikoniset esineet, joille olisi ominaista sama muotoiluperiaate: rehellinen yksinkertaisuus, joka kestää sukupolvien ajan. Siitä lähtien DCWéditions on lisännyt valikoimaansa lukuisien suunnittelijoiden teoksia, joista löytyy mm. Bernard-Albin Grasin, Bernard Schottlanderin, Bertrand Balasin, Dominique Perraultin, Gaëlle Lauriot-Prévostin ja Jacques Binyn ikonisia luomuksia.