Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Prince Aha Jakkara, Vahanvalkoinen
KartellKartell

Prince Aha Jakkara, Vahanvalkoinen

114.00 €
Prince Aha jakkara Kartell-tuotemerkiltä ihanalla, monipuolisella muotoilulla polypropeenista kahdella yhdistetyllä kartiolla toistensa päällä.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Prince Aha Jakkara

114.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Prince Aha jakkara Kartell-tuotemerkiltä ihanalla, monipuolisella muotoilulla polypropeenista kahdella yhdistetyllä kartiolla toistensa päällä. Avattava kansi siistiin säilytykseen. Luo ihanan kodikkaan tunnelman parvekkeella tai kesäterassilla.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1996. Suunnittelija: Philippe Starck.

Hyvä tietää Prince Aha jakkarasta


- On arvostettu sen uniikista muodosta
- Jakkara on saatavilla eri värissä.
- Voidaan käyttää ylimääräisenä istuimena ja sivupöytänä.
- Korkeus: 430 mm.
- Halkaisija: 300 mm.
- Paino: 2.4 kg.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null