Uutuudet
Valaistus
Ralph Villahuopa 130x200 cm, Punainen
-46%

Ralph Villahuopa 130x200 cm, Punainen

49.00 €90.00 €
Ralph on Klippan Yllefabrikin villakangashuopa, jossa on viihtyisä design, jossa on raidallinen kuvio ja joka on kudottu 100-prosenttisesta orgaanisesta lampaanvillasta.
Varastossa

Ralph Villahuopa 130x200 cm

49.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Ralph on Klippan Yllefabrikin villakangashuopa, jossa on viihtyisä design, jossa on raidallinen kuvio ja joka on kudottu 100-prosenttisesta orgaanisesta lampaanvillasta. Siinä on ajaton muotoilu ja hapsut lyhyillä sivuilla. Viihtyisä ja koristeellinen yksityiskohta, joka sopii täydellisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Hyvä tietää villahuovasta


- Valmistettu ekologisesta lampaanvillasta
- Klassinen, raidallinen kuviointi
- Hapsut lyhyillä sivuilla
- Vaihtoehtoina useita variantteja.

Miten hoidan uutta villahuopaani?
- Pese erikseen.
- Ei rumpukuivausta.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 71.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Perheyritys Klippan Yllefabrik perustettiinvuonna1879 ja perustajana oliJöns PeterMagnusson. Liiketoimintakasvoivuosi vuodelta, mutta siltivielä 1980 luvullevalmistuksessa käytettiin käsinkudontaa sekä kankaisiin että verhoiluun. Vuonna 1970 oli Klippan. YllefabrikSkandinavianmoderneimmistakangastehtaistanoin100 työntekijällä.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null