Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Rely HW89 Baarijakkara, Pronssi / Nimbus

Rely HW89 Baarijakkara, Pronssi / Nimbus

774.00 €
Rely HW89 baarijakkara &Tradition-tuotemerkiltä hienolla, skandinaavisella ilmaisulla ja korkealaatuisella huippumukavuudella. Sopii käytettäväksi sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Rely HW89 Baarijakkara

774.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Rely HW89 baarijakkara &Tradition-tuotemerkiltä hienolla, skandinaavisella ilmaisulla ja korkealaatuisella huippumukavuudella. Sopii käytettäväksi sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. Baarijakkara pronssatulla tuella teräksestä istuimella kierrätetystä polypropyleenista ja kylmävaahtomuovista ja korkealaatuisella, kulutusta kestävällä verhoilulla.

Suunnittelija: Hee Welling. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2022.

Hyvä tietää Rely HW89 baarijakkarasta


- Suunnittelija on Hee Welling.
- Osa Rely -mallistoa.
- Syvyys: 450 mm.
- Leveys: 440 mm.
- Korkeus: 885 mm.
- Tuolin Korkeus: 765 mm.
- Paino: 6.45 kg.

Miten hoidan uutta baarijakkaraani?
- Lisätietoja lataamalla PDF.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
&Tradition on tanskalainen design-studio joka ilmentää tuotteissaan tyylikästä ja minimalismista muotoilua. &Tradition haluaa jatkaa vanhojen käsityöperinteiden käyttöä, yhdistellen niitä nykyaikaiseen muotoiluun. &Tradition perustajineen uskoo vahvasti siihen että yhdistelemällä klassisia työtapoja, materiaaleja ja muotoja moderniin muotoiluun luodaan tulevaisuuden klassikoita.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null