Uutuudet
Valaistus

Seinähylly 140 cm, Tammi

269.00 €
Varastossa

Seinähylly 140 cm, Tammi

269.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Ethnicraftin elegantti ja yksinkertaisen tyylikäs seinähylly on valmistettu eurooppalaisesta tammesta, ja on täydellinen säilytyshuonekalu minkä tahansa tyyppiseen tarpeeseen. Hylly on saatavana kolmessa eri koossa, joiden avulla voit luoda juuri omaan tarpeeseesi sopivan hyllykokonaisuuden. Hyllyn luonnollisen kaunis muotoilu luo siitä elegantin elementin sisustukseen. Toimitetaan asennuskiinnikkeiden kanssa joiden avulla hylly on helppo asentaa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null