Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Smatrik Tuoli, Valkoinen
KartellKartell

Smatrik Tuoli, Valkoinen

494.00 €
Smatrik tuoli Kartell-tuotemerkiltä innovatiivisella muotoilulla kolmiulotteisella efektillä ja elegantilla lookilla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Smatrik Tuoli

494.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Smatrik tuoli Kartell-tuotemerkiltä innovatiivisella muotoilulla kolmiulotteisella efektillä ja elegantilla lookilla. Siinä on istuin kauniilla ruutukuviolla polykarbonaatti 2.0:sta ja neljällä pitkille illallisille ruokapöydän ympärillä täydellisellä jalalla teräksestä.

Polykarbonaatti 2.0 on Kartellin luoma erityinen raaka-ainetyyppi. Se valmistetaan toisen sukupolven uusiutuvasta polymeerista, joka on peräisin selluloosasta ja paperijätteestä. Valmistusprosessi on ISCC:n sertifioima, eli se täyttää tietyt ympäristöstandardit. Suunnittelija: Tokujin Yoshioka.

Hyvä tietää Smatrik tuolista


- Innovatiivinen muotoilu.
- Kolmiulotteinen efekti.
- Valmistettu teräksestä ja polykarbonaatti 2.0:sta.
- Kaunis ruutukuvio.
- Suunnittelija: Tokujin Yoshioka.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.