Uutuudet
Valaistus
Soft Edge 85 Baarijakkara Musta, 75 cm

Soft Edge 85 Baarijakkara Musta, 75 cm

179.00 €
Soft Edge 85 on yksi markkinoiden halutuimmista baarijakkaroista. Muotoilu on yhdistelmä modernia tyyliä ja minimalistista kauneutta, joka sopii täydellisesti kaikenlaiseen sisustukseen.
Varastossa

Soft Edge 85 Baarijakkara Musta

179.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Orgaaninen muotoilu, jossa on pehmeät kaaret ja kevyt tuntuma, saa tämän baarijakkaran erottumaan joukosta. Parasta on kuitenkin se, että muotoilu ei ole tapahtunut mukavuuden kustannuksella. Pehmeän polypropeeniistuimen ansiosta tämä baarijakkara sopii täydellisesti pitkiin istumisiin. Baarijakkarassa on pulverimaalattu teräsrunko, joka tekee siitä vahvan ja kestävän. Tämä tarkoittaa, että tämä baarijakkara sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin tai ravintoloihin, joissa kalusteiden on kestettävä usein käyttöä. Soft Edge 85 sopii täydellisesti myös omaan kotiin, jossa minimalistinen muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.

Suunnittelija: Iskos-Berlin. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2016.

Hyvä tietää baarijakkarasta


- Soft Edge 85 on arvostettu sen korkean mukavuuden ansiosta
- Istuin polypropeenista.
- Kehys jauhemaalatusta teräksestä.
- Suunnittelija: Iskos-Berlin.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
HAY on Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama huonekaluihin ja kodinsisustukseen keskittynyt yritys. HAY perustamisvisiona oli luoda tuotteita moderniin elämäntyyliin, pitäen kiinni tuotteiden kestävyydestä. Rolf ja Mette Hay halusivat tuoda hehkun takaisin tanskalaiseen, pitkäperinteiseen huonekalujen suunnitteluun ja muotoiluun.