Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Stille Tufted Matto Ø240 cm, Ash Brown
Uutuus!
Ferm LivingFerm Living

Stille Tufted Matto Ø240 cm, Ash Brown

879.00 €
Stille Tufted matto ferm LIVING-tuotemerkiltä pyöreällä, käsintuftatulla muotoilulla villasta ihanalla, pehmeällä tunteella ja luonnollisilla väreillä sulautuen harmonisesti ympäristöön.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Stille Tufted Matto Ø240 cm

879.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Stille Tufted matto ferm LIVING-tuotemerkiltä pyöreällä, käsintuftatulla muotoilulla villasta ihanalla, pehmeällä tunteella ja luonnollisilla väreillä sulautuen harmonisesti ympäristöön. Yhdistä sarjan muiden osien kanssa ja luo oma yksilöllinen ilmeesi.

Hyvä tietää Stille Tufted matosta


- 100-prosenttinen villa
- Maanläheiset värit

Miten hoidan uutta mattoani?
- Hoito-ohjeet: Vain imurointi. Alussa matto on imuroitava usein, jotta maton luonnollinen irtoaminen saadaan poistettua. Kierrä mattoa säännöllisesti. Älä hankaa märkiä tahroja, vaan imeytä ne paperipyyhkeillä ja puhdista kostealla liinalla. Ammattimainen matonpuhdistus tarvittaessa.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero
    392468
  • Toimittajan tuotenumero
    1104268599
  • Tuotemerkki
    Ferm Living
  • Rahtiluokka
    Large
  • Materiaali
    Villa
  • Väri
    Ash Brown
  • Halkaisija
    240 cm
Tuotemerkistä
Trine Andersen perusti tanskalaismerkki ferm LIVINGin vuonna 2005. Andersen ja ferm LIVING keskittyivät aluksi lähinnä tapetteihin ja sisustusyksityiskohtiin, mutta tänä päivänä yhtiö on kansainvälinen tuotemerkki ja huokuu skandinaavista vetovoimaa huonekaluineen, valaisimineen, tekstiileineen ja sisustusyksityiskohtineen niin aikuisille kuin lapsillekin. ferm LIVING tarjoaa kutsuvia, trendejä muotoilevia ja vankoista raaka-aineista tehtyjä tuotteita, jotka täydellistävät kodin kuin kodin.