Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

String Paneeli 1 kpl:n pakkaus 30x50 cm, Valkoinen

String Paneeli 1 kpl:n pakkaus 30x50 cm, Valkoinen

68.00 €
String-levy, jossa on monipuolinen ja muunneltava muotoilu, joka sopii täydellisesti ainutlaatuisen ja toimivan hyllyjärjestelmän luomiseen.
Varastossa

String Paneeli 30x50 cm 1 kpl:n pakkaus

68.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

String-levy, jossa on monipuolinen ja muunneltava muotoilu, joka sopii täydellisesti ainutlaatuisen ja toimivan hyllyjärjestelmän luomiseen. Koe String-paneelin monipuolisuus ja tyylikäs muotoilu, jonka on tuonut sinulle ikoninen tuotemerkki String. Olipa tyylisi sitten moderni tai klassinen, Stringin mukautuvuus takaa saumattoman istuvuuden. Paneeleja on erikokoisia, mikä antaa sinulle vapauden muokata tilasi haluamallasi tavalla. Innovatiivisen muotoilun ansiosta paneelit voidaan asentaa suoraan seiniin, jolloin niistä tulee siisti ja saumaton ulkonäkö ilman kosketusta lattiaan tai kattoon. Kun paneelit ovat paikoillaan, sukella laajaan String®-järjestelmään ja lisää hyllyjä, kaappeja tai jopa ainutlaatuisia elementtejä, kuten järjestelijöitä ja koukkuja, jotta voit todella muokata tilasi yksilölliseksi.

Suunnittelija: Nisse Strinning.

Hyvä tietää paneelista


- Myydään 1 kpl pakkauksissa.
- Seinäasennukseen.
- Kokeile yhdessä: paneeli ja hyllyt merkiltä String.
- Vaihtoehtoina useita värejä.
- Suunnittelija: Nisse Strinning.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
String Furniture on ruotsalainen yritys, joka on onnistunut luomaan skandinaavisen tyylin klassikkotuotteen. Vuonna 1949 Nils "Nisse" Strinningin (1917-2006) luoma kevyt mutta tukeva String hylly omaa joustavan moduulirakenteen, jonka minimalistinen sekä ajaton muotoilu miellyttää silmää vuosikymmenistä toiseen ja lukeutuu useamman sukupolven design-suosikkituotteisiin.