Uutuudet
Valaistus
Suolakuorinta 350ml, Villiruusu

Suolakuorinta 350ml, Villiruusu

45.00 €
Varastossa

Suolakuorinta 350ml, Villiruusu

45.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Merisuolakuorinta, Lilla Bruket. Tasapainottava, ekologinen kuorinta-aine. Hiero varovasti nokare kuorintavoidetta ihoosi ja huuhtele vedellä. Kuorinta-aine sisältää manteliöljyä, oliiviöljyä sekä rauhoittavia, kuorivia sekä kosteuttavia eteerisiä öljyjä. Merisuola pehmentää, puhdistaa sekä kuorii. Manteliöljy suojaa sekä rauhoittaa ihoa, kun taas oliiviöljy hoitaa sekä ravitsee ihoa. Salvian, rosmariinin sekä laventelin eteerist öljyt ovat puhdistavia sekä vahvistavat ihoa sekä mieltä.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  168745
 • Toimittajan tuotenumero
  10567
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Sarja
 • Rahtiluokka
  Small
 • Väri
  Mix
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null