Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Broberg & Ridderstråle

Mats Broberg ja Johan Ridderstråle ovat suunnittelijat Broberg & Ridderstråle design-studion takana. Design-studion tarina alkaa jo vuodesta 2006, ja suunnittelijaduo on nopeasti saavuttanut kansainvälistä suosiota ja mainetta. Broberg & Ridderstråle on tullut tunnetuksi yhteistyöstään tunnettujen valmistajien kanssa, kuten esimerkiksi Adean, Klongin ja Asplundin. Yhdet Broberg & Ridderstrålen klassikkotuotteista ovat Basel ja Baron sohvat jotka suunniteltiin alunperin suomalaiselle Adea design-yritykselle.
Näytä 66
Musta
Sininen
Messinki
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Oranssi
Roosa
Punainen
Valkoinen
Keltainen
MuutoTilaustuote
Leaf Pöytävalaisin, Tummanvihreä
295.00 €
MuutoTilaustuote
Leaf Lattiavalaisin, Tummanvihreä
399.00 €
KlongVarastossa
Kirjatuki, Kupari
36.00 €

SisältöDesignduo jonka tuotteet rikastuttavat arkea

Broberg & Ridderstråle on kansainvälinen designduo joka on useiden suosikkituoteiden suunnittelun takana. Design-studion tarina alkaa jo vuodesta 2006, ja suunnittelijaduo on nopeasti saavuttanut kansainvälistä suosiota ja mainetta.

Broberg & Ridderstråle on tullut tunnetuksi yhteistyöstään tunnettujen valmistajien kanssa, kuten esimerkiksi Adean, Klongin ja Asplundin. Yhdet tunnetuimmista Broberg & Ridderstrålen suunnittelemista tuotteista ovat Baron & Basel sohvat. Osta design-huonekalut netistä osoitteessa Rum21.fi