Uutuudet
Valaistus

Hvidt & Mølgaard

&Traditionin muotoiluperintö
Peter Hvidt (1916–1986) ja Orla Mølgaard-Nielsen (1907–1993) olivat muotoilukaksikko ja tanskalaismuotoilun uranuurtajia 1900-luvun keskivälissä. He perustivat yhdessä Kööpenhaminaan Hvidt & Mølgaard -muotoilutoimiston, joka niitti mainetta yksinkertaisella mutta tarkkaan harkitulla muotokielellään. Molemmat opiskelivat huonekalusuunnittelua ja kalusteenrakennusta arvostetuissa kööpenhaminalaisissa korkeakouluissa, mikä näkyy selkeästi heidän töissään. Joka huonekalu on määrätietoisesti suunniteltu raaka-aineista rakenteeseen ja muotokieleen. Muotoilukaksikon perintöä ylistetään yhä edelleen koko maailman tunnetuissa muotoilumuseoissa, kuten New Yorkin nykytaidemuseossa ja Kööpenhaminan muotoilumuseossa.
Näytä 38
Beige
Musta
Sininen
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Punainen
Valkoinen
Puu
&TraditionVarastossa
-20%
Drawn HM3 Tuoli, Valkoöljytty tammi
652.00 €816.00 €
&TraditionTilaustuote
Pinwheel HM7 Pöytä, Soaped Oak/Stainless Steel
454.00 €

SisältöTidløs design fra Hvidt & Mølgaard

&Tradition on vuodesta 2019 lähtien palauttanut kymmenkunta Hvidt & Mølgaard -esinettä tuotantoon: ajattomia teoksia, kuten tuolisarja Drawn, sohvapöytä Pinwheel, pöytäsarja Drop Leaf ja hurmaava 50-lukulainen nojatuoli Boomerang. &Tradition on myös lanseerannut kaksi versiota Tripod-valaisimesta, lattiavalaisimen ja pöytävalaisimen.

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null