Uutuudet
Valaistus

Viggo Boesen

&Traditionin muotoiluperintö
Viggo Boesen (1907-1985) on tätä nykyä suhteellisen tuntematon muotoilija, mutta hän oli tanskalaisen funkkisliikkeen sisällä kuuluisa toimija 30-luvulla. Boesenin muotokielestä huokuu pehmeää ja kutsuvaa tunnelmaa, jota sävyttää viaton lapsekkuus. Valitettavasti hyvin harvat hänen teoksistaan päätyivät tuotantoon, mutta hänen periaatteensa ja ajatuksensa orgaanisista muodoista olivat tanskalaisen modernismin kehityksessä elintärkeitä. Viggo Boesenin tunnetuin luomus on Little Petra -nojatuoli. Se lanseerattiin ensi kerran tanskalaisilla kalustemessuilla vuonna 1938, ja siitä tuli jymymenestys koko maailman huonekalutapahtumissa.
Näytä 35
Beige
Sininen
Ruskea
Harmaa
Valkoinen
Keltainen
&TraditionVarastossa
Kampanjat
-15%
Little Petra VB1, Nojatuoli Set, Saksanpähkinä / Karakorum
3 949.00 €4 646.00 €
&TraditionTilaustuote
Uusi!
Petra VB3 Nojatuoli, Lampaannahka Sahara / Pähkinäpuu
7 041.00 €

SisältöViggo Boesens Little Petra

Viggo Boesenin tunnetuin luomus on Little Petra -nojatuoli. Se lanseerattiin ensi kerran tanskalaisilla kalustemessuilla vuonna 1938, ja siitä tuli jymymenestys koko maailman huonekalutapahtumissa. Nojatuolin kutsuvat linjat yhdistyvät yksinkertaisen toiminnalliseen muotokieleen ja tekevät huonekalusta vastustamattoman.

Vuonna 2018 &Tradition uudelleenlanseerasi Little Petra -nojatuolin ja sen kutsuvasta funkkismuotoilusta tuli jälleen menestys. Nyt Little Petra on kokonainen sarja, jossa ikoninen nojatuoli on saanut hienostunutta seuraa sohvasta ja jalkarahista.

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null