Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Svea Matto 70x240 cm, Metallic White/White
-10%

Svea Matto 70x240 cm, Metallic White/White

228.00 €254.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Svea Matto 70x90 cm, Metalli/Valkoinen

228.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Svea matto on kudottu tyylikkäästä muovifoliosta. Rauhoittava väri ja loistava koko tekee siitä ideaalin vaihtoehdon esimerkiksi keittiöön, eteiseen tai parvekkeelle. Matto on helppo puhdistaa säännöllisellä imuroinnilla. Kaikki Pappelinan matot sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. 

Muovimatot sisältävät 90% ruotsalaista alumiinia. Pappelina seuraa Eu:n asettamia säädöksiä ympäristöön ja hävikkiin liittyen. Pappelina käyttää ruotsalaista PVC muovifoliota joka on ympäristösertifikoitu.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 228 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Pappelina oli alkujaan pieni ruotsalainen yritys joka perustettiin 1998 Lina Rickardssonin toimesta. Pappelina seisoo käytännöllisen ja korkealuokkaisen luomistyön ja suunnittelun takana. Pappelinan valikoimasta löytyy graafisia- yksinkertaisia, orgaanisia sekä pehmeitä muotoja, ja maanläheisiä värejä. Pappelinan tuotannon painopiste makaa heidän erittäin suositun muovimattosarjansa päällä joka on kudottu Leksandissa, Ruotsin Dalarnassa. Käytännöllinen, jännittävä, kaunis sekä helppohoitoinen matto - Täydellinen jokaiseen kotiin!