Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

The Globe 828 Riippuvalaisin, Satin Gold / Anodisoitu Pronssi

The Globe 828 Riippuvalaisin, Satin Gold / Anodisoitu Pronssi

1 390.00 €
Globe 828 on Olucen riipus, jonka alkuperäinen muotoilu on vuodelta 1964 ja joka tarjoaa ajatonta eleganssia ja vertaansa vailla olevaa toiminnallisuutta.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

The Globe 828 Riippuvalaisin

1 390.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä Globe 828 - Olucen valmistama tyylikäs riippuvalaisin. Tunnetun suunnittelijan Joe Colombon vuonna 1964 suunnittelema valaisin on ajaton kauneus, joka on muotoiltu läpinäkyvästä puhalluslasipallosta ja sylinterimäisestä metalliheijastimesta koostuvaan puhtaaseen geometriaan. Koristele kotiasi tai toimistoasi tällä poikkeuksellisen hienosti muotoillulla valaisimella, joka on saatavana tyylikkäänä satiininikkelin tai satiinikullan värisenä ja joka sopii täydellisesti lisäämään kuninkaallisen kosketuksen mihin tahansa tilaan. Tämä hienostunut riippuvalaisin tarjoaa suoraa ja hajavaloa, joten se sopii erinomaisesti oleskelu-, ruokailu- tai työhuoneisiin luoden viihtyisän ja kutsuvan ilmapiirin.

Suunnittelija on Joe Colombo. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1964.

Hyvä tietää The Globe 828 riippuvalaisimesta


- Suunnittelija on Joe Colombo.
- The Globe 828 ovat arvostettuja niiden geometristen muotojen ansiosta
- The Globe 828 on arvostettu myös sen korkealaatuiset materiaalit.
- Osa The Globe -mallistoa.
- Valmistettu suupuhalletusta lasista ja metallista.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.