Uutuudet
Valaistus
The Reinvention of Forms Kirja, Harmaa
Uutuus!

The Reinvention of Forms Kirja, Harmaa

81.00 €
The Reinvention of Forms kirja New Mags-tuotemerkiltä muotitietoiselle täydellisellä inspiroivalla sisällöllä valokuvilla ja kuvilla.
Varastossa

The Reinvention of Forms Kirja, Harmaa

81.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

The Reinvention of Forms kirja New Mags-tuotemerkiltä muotitietoiselle täydellisellä inspiroivalla sisällöllä valokuvilla ja kuvilla. Siinä on tyylikäs muotoilu koristeellisella kannella. Täydellinen lisäys syvään ikkunaan, sivupöydälle tai yöpöydälle.

Jonas Bjerre-Poulsenin ensimmäinen monografia esittelee vaikuttavan kokoelman tanskalaisen valokuvaajan elokuvamaisia sommitelmia. Kehoja, arkkitehtuuria ja luontoa fragmentoiva Bjerre-Poulsen keksii ympärillään olevat muodot uudelleen valovoimaisina kuvina ja luo intiimejä ja arvoituksellisia vastakkainasetteluja, jotka kutsuvat katsojaa katsomaan uudelleen ja kuvittelemaan, mitä kehyksen takana on.

Hyvä tietää The Reinvention of Forms kirjasta


- Hardcover kansi.
- Koko: 25,5 x 1,9 x 33,4 cm.
- Pages: 133
- ISBN: 9788797255001

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  377052
 • Toimittajan tuotenumero
  ET1000
 • Tuotemerkki
  New Mags
 • Rahtiluokka
  Small
 • Leveys
  25 cm
 • Pituus
  33 mm
Tuotemerkistä
New Mags on yritys joka on keskittynyt ekslusiiviseen kirjallisuuteen. New Mags valmistaa lehtiä, kirjoja ja sisutustuotteita, jotka keskittyvät mm. sisustukseen, muotiin, luontoon, valokuvaukseen, matkustukseen ja ruokaan. New Magsin kirjallisuustuotteet eivät ainoastaan tuo inspiraatiota, vaan myös ripauksen persoonallisuutta sisustukseesi.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null