Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Shop/Yleistä tietoa/Reklamaatio

Reklamaatio

Yleistä tietoa

Kuljetusvauriot

Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä mahdollisimman nopeasti Rum21 asiakaspalveluun. Otathan vaurioista kuvia, kuten myös tuotteesta sekä paketista (riippumatta siitä onko paketin ulkopuolella näkyviä vaurioita). Jotta voimme tehdä reklamaation kuljetuksesta vastuussa olevalle taholle, otathan meihin yhteyttä viimeistään 1-3 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta, tämä koskee paketin päältä näkyviä, kuten myös sen sisällä olevia kuljetusvaurioita. Vaikka käsittelemme kaikkia pakkauksia huolellisesti, ja pakkaamme ne mahdollisimman hyvin - tarkistathan silti aina tilauksesi sen vastaanotettuasi.

Jos huomaat vaurion heti tuotteen toimituksen yhteydessä, voit ilmoittaa siitä välittömästi vastaanoton yhteydessä toimituksen hoitaneelle kuljettajalle, ja pyydä kuljettajaa kuittaamaan vaurio rahtiseteliisi. Mikäli paketti noudetaan postista, tulee asiasta reklamoida kuljetusvaurio myös Postille. Muista aina säilyttää pakkaus ja kuljetussuoja, jotta reklamaatio käsitellään oikein. 

Muut reklamaatiot

Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa sen tuotekuvausta, tai sinulla on kysyttävää tilaamastasi tuotteesta, otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli haluat reklamoida tuotteen, liitäthän siitä mahdollisimman kattavan kuvauksen ja kuvia reklamaatiosi yhteyteen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa reklamoimaan tuotteesi. Mikäli haluat apua reklamaation tekemiseen, tai sinulla on lisää kysyttävää reklamaatiosta voit milloin tahansa ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme puhelimitse  +46 313 579 198


Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautusoikeusReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2020 Rum21.fi