Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

 

Verkkokauppamme on saanut uuden lookin!

Room21 verkkokauppa on päivittynyt Rum21 verkkokaupaksi, palaten alkuperäiseen nimeemme. Nimenmuutoksen ja logon päivittämisen lisäksi löydät nyt uusituilta verkkosivustoltamme vielä ekslusiivisempia tuotteita, kategorioita ja tarjouksia. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen verkkokauppaamme.

Rum21.fi on osa Royal Design Group AB:ta, johon kuuluu muun muassa myös RoyalDesign.fi jolla on jo yli 15 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä. Royal Design Groupilla on verkkomyymälöidensä lisäksi myös 8 fyysistä liikettä ympäri Ruotsia. Liikkeet tarjoavat saman laajan valikoiman sisustustuotteita ja designia kuin verkkokaupatkin.

Tutustu valikoimaamme
Tuotemerkit

Rum21 valitsee tuotemerkkinsä suurella huolella ja tarkkuudella niin, että ne sopivat asiakkaillemme. Valikoima sisältää korkealaatuisia ja ylellisiä huonekaluja sekä sisustustuotteita mielenkiintoisessa ja inspiroivassa ostoympäristössä. Rum21 tekee yhteistyötä monien Euroopan johtavien huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden valmistajien kanssa ja valikoimamme kehittyy jatkuvasti. Tällähetkellä Rum21 tarjoaa yli 200 tuotemerkkiä ja valikoima koostuu laatuhuonekaluista, tunnetuista klassikoista sekä monista uutuuksista. Jos sinulla on toivomuksia tai huomautuksia valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

AsiakaspalveluOstoehdotYksityisyydensuojaJaa kuvasi kanssamme!Yhteistyö kanssamme