Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

EnglessonEnglesson
Engelsson on ruotsalainen, yli 50-vuotta vanha perheyritys. Engelssonin tarina alkaa sen perustajan Staffan Engelssonin vaimolleen Marilenelle valmistamasta pöydästä, joka sai nopeasti paljon huomiota ja joka johti Staffanin pienyrityksen perustamiseen. Alkujaan Steffan työsti pöytiä autotallissaan, mutta myöhemmin Marilene vaimon ja Staffanin kädentaidon ansiosta Englesson kasvoi suureksi huonekaluyritykseksi, joka se tänä päivänä on. Engelsson tuottaa aitoja, klassisia, puu- ja sisustushuonekaluja.
Näytä 152
Beige
Musta
Ruskea
Harmaa
Läpinäkyvä
Valkoinen
EnglessonTilaustuote
Mind Sofa 3,5-seat Pk2, Vivaro Midnight Blue 51
3 132.00 €
EnglessonTilaustuote
2000 Coffee table 125x65x50, Natural Oak
850.00 €

Engelsson on ruotsalainen, yli 50-vuotta vanha perheyritys. Engelssonin tarina alkaa sen perustajan Staffan Engelssonin vaimolleen Marilenelle valmistamasta pöydästä, joka sai nopeasti paljon huomiota ja joka johti Staffanin pienyrityksen perustamiseen. Alkujaan Steffan työsti pöytiä autotallissaan, mutta myöhemmin mukaan tulivat myös hyllyt, peilit ja messinkiset lampetit.

Staffanin vaimon Marilenen suuri intohimo sisustustuotteita kohtaan, oli alkusysäys Engelssonin tuottoisaan historiaan tunnettujen arkkitehtien kanssa, joiden kanssa Engelsson on tuottanut mm. Tukholman Gran Hotelin ja Strand Hotelien sisustuksen. 90-luvulla Staffanin ja Marilenen lapset aloittivat uransa perheyrityksessä, ja muuttivat yrityksen pääsuunnan metallihuonekaluista puuhuonekaluihin. Vuonna 2010 Engelsson perusti uuden tuotesarja, joka koostuu sängyistä.