Uutuudet
Valaistus
Friends & FoundersFriends & Founders
Friends & Founders on visionääripari Ida ja Rasmus Hildebrandin vuonna 2013 perustama ruotsalainen tuotemerkki. Intohimoinaan rakennustaide, kuvataide ja käsityö he ovat luoneet ainutlaatuisen muotoiluidentiteetin, joka syleilee nykyhenkisesti pohjoismaisen muotoiluperinteen pelkistettyä aistikkuutta.
Näytä 98
Beige
Musta
Ruskea
Harmaa
Roosa
Läpinäkyvä
Valkoinen
Friends & FoundersVarastossa
Pipe Pyörivä Lounge-Tuoli Palautustoiminnolla, Hemp
3 361.00 €
Friends & FoundersTilaustuote
FF Työtuoli, Liquorice Loop / Krominvärinen
1 439.00 €

SisältöEksklusiivista nykymuotoilua vaikutteilla arkkitehtuurista

Friends & Founders on visionääripari Ida ja Rasmus Hildebrandin vuonna 2013 perustama ruotsalainen tuotemerkki. Intohimoinaan rakennustaide, kuvataide ja käsityö he ovat luoneet ainutlaatuisen muotoiluidentiteetin, joka huokuu nykyaikaista eleganssia ja minimalistista aistikkuutta.

Friends & Founders on palkintoja voittanut kansainvälinen merkki, joka on vakiinnuttanut nopeasti asemansa merkittävänä tekijänä muotoilumaailmassa. Ainutlaatuisine lähestymistapoineen ja laadusta koskaan tinkimättä he ovat valloittaneet niin Ruotsin kuin koko maailmankin muotoilunäyttämön, ja he luovat upeita pohjoismaalaista muotoiluperintöä henkiviä mallistoja vahvasti rakennustaiteen ja kuvataiteen vaikuttamalla muotoilufilosofiallaan. He luovat ajattomia ja kestäviä tuotteita läheisessä yhteistyössä luojien, yrittäjien ja asiantuntijoiden kanssa ja pyrkivät tarjoamaan huonekaluja ja sisustusta, jotka eivät pelkästään selviä trendeistä vaan myös pienentävät jalanjälkeämme planeetallamme. Mallistoja, joihin voit rakastua ja joiden kanssa voit vanheta!

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null