Uutuudet
Valaistus
Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstmide -yrityksen perusti entinen linja-autonkuljettaja nimeltä Gunnar Johansson vuonna 1942. Johanssonit ovat siitä lähtien johtaneet yritystä Gnosjössä. Nyt, yli 80 vuotta myöhemmin, Gnosjö Konstsmide tunnetaan joulu- ja ulkovalaistuksestaan, ja heidän valikoimansa koostuu vain korkeat laatu- ja turvavaatimukset täyttävistä sekä kauniisti ja toiminnallisesta suunnitelluista tuotteista.
Näytä 16
Musta
Ruskea
Harmaa
Valkoinen
Gnosjö Konstsmide Varastossa
Ravello Lattiavalaisin Kannettava Musta, 300 mm
127.00 €

SisältöGnosjö Konstsmide – korkealaatuista valaistusta 80 vuotta perinteillä

Gnosjö Konstmide -yrityksen perusti entinen linja-autonkuljettaja nimeltä Gunnar Johansson vuonna 1942. Johanssonit ovat siitä lähtien johtaneet yritystä Gnosjössä. Nyt, yli 80 vuotta myöhemmin, Gnosjö Konstsmide tunnetaan joulu- ja ulkovalaistuksestaan, ja heidän valikoimansa koostuu vain korkeat laatu- ja turvavaatimukset täyttävistä sekä kauniisti ja toiminnallisesta suunnitelluista tuotteista. Nämä ominaisuudet ovat auttaneet yhtiötä rakentamaan vahvan tunnettuuden ja uskollisen asiakaskunnan.

Sepäntöistä valaisimiin

Yhtiölle on vuosien varrella kehittynyt vahva käsityön ja korusepäntyön perinne, mikä on osaltaan edistänyt heidän mainettaan johtavana valaistustuotteiden valmistajana. He luovat uudentavia ratkaisuja nykyaikaisella tekniikalla, mutta pitävät samalla kiinni perinteisesti käsityötaidostaan.