Uutuudet
Huonekalut
Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstmide -yrityksen perusti entinen linja-autonkuljettaja nimeltä Gunnar Johansson vuonna 1942. Johanssonit ovat siitä lähtien johtaneet yritystä Gnosjössä. Nyt, yli 80 vuotta myöhemmin, Gnosjö Konstsmide tunnetaan joulu- ja ulkovalaistuksestaan, ja heidän valikoimansa koostuu vain korkeat laatu- ja turvavaatimukset täyttävistä sekä kauniisti ja toiminnallisesta suunnitelluista tuotteista.
Näytä 21
Musta
Ruskea
Harmaa
Valkoinen
Gnosjö Konstsmide Varastossa
Ravello Lattiavalaisin Kannettava Musta, 500 mm
137.00 €

SisältöGnosjö Konstsmide – korkealaatuista valaistusta 80 vuotta perinteillä

Gnosjö Konstmide -yrityksen perusti entinen linja-autonkuljettaja nimeltä Gunnar Johansson vuonna 1942. Johanssonit ovat siitä lähtien johtaneet yritystä Gnosjössä. Nyt, yli 80 vuotta myöhemmin, Gnosjö Konstsmide tunnetaan joulu- ja ulkovalaistuksestaan, ja heidän valikoimansa koostuu vain korkeat laatu- ja turvavaatimukset täyttävistä sekä kauniisti ja toiminnallisesta suunnitelluista tuotteista. Nämä ominaisuudet ovat auttaneet yhtiötä rakentamaan vahvan tunnettuuden ja uskollisen asiakaskunnan.

Sepäntöistä valaisimiin

Yhtiölle on vuosien varrella kehittynyt vahva käsityön ja korusepäntyön perinne, mikä on osaltaan edistänyt heidän mainettaan johtavana valaistustuotteiden valmistajana. He luovat uudentavia ratkaisuja nykyaikaisella tekniikalla, mutta pitävät samalla kiinni perinteisesti käsityötaidostaan.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null