Uutuudet
Huonekalut
JUNAJUNA
Tanskalaisen kudonnaismerkin JUNA historia on värikas ja vastuullinen ja ulottuu vuoteen 1972 asti, jolloin Niels Junager perusti vähäisen tekstiilituontiyrityksen Odenseen. Jo alusta alkaen uusiokäyttö, ympäristöarvot ja yhteisten luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen olivat JUNA-merkin aktiivinen osa. Nykyään heidän tuotevalikoimansa koostuu tuotteista kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen ja vaatekaappeihin.
Näytä 154
Beige
Sininen
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Oranssi
Roosa
Liila
Punainen
Valkoinen
Keltainen
JunaVarastossa
Check Pesulappu 30x30 cm, Tummansininen
4.00 €

SisältöJUNA: tanskalainen tuotemerkki, jonka historia on värikäs ja vastuullinen

Tanskalaisen JUNA-tekstiilimerkin kiehtova tarina sai alkunsa yli 50 vuotta sitten. Niels Junager perusti yhtiön vuonna 1972 intohimolla korkealaatuisia kankaita kohtaan ja tahdolla luoda tuotemerkki, joka kantaa vastuuta niin ympäristöstä kuin tuotannon takaisista ihmisistäkin. Aluksi he toivat maahan metritavaraa ympäri Tanskaa myytäväksi, mutta ajan myötä valikoima kasvoi ja JUNAsta tuli tamperelaisen Finlayson-vuodevaatemerkin jakelija Tanskan markkinoilla.

Vakiinnutettuaan asemansa luotettavana jakelijana JUNA päätti alkaa valmistaa omia kudonnaisiaan Portugalissa, jossa on pitkät perinteet kodin kudonnaisten laadukkaasta tuotannosta. Siellä he jatkoivat valikoimansa kehitystä makuu- ja kylpyhuoneeseen sekä vaatekaappeihin keskittyen, vahvasta ympäristösitoutumisestaan ja yhteiskunnallisesta vastuustaan tinkimättä.

Luomupuuvillaa ja trendivärejä – ympäristökestävä ja aistikas sisustus

JUNA-tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesta OEKO-TEX®-merkitystä ja GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Tämä takaa aistikkaan, mukavan ja vastuullisen tuotannon. JUNA pyrkii luomaan kestävän tuotantoketjun, joka pitää ympäristövaikutukset vähimmäisinä ja valmistaa samalla kauniita ja trendikkäitä tuotteita, jotka sopivat pohjoismaiseen sisustukseen.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null