Uutuudet
Valaistus
NUADNUAD
NUAD on tuotemerkki, joka valmistaa puhdastyylisiä ja muotokieleltään pelkistettyjä valaisimia. Merkin perusti muotoilija-rakennustaiteilija Rune Krøjgaard Tanskassa heinäkuussa 2019. NUADin visiona on luoda kauniita ja toiminnallisia sisutustuotteita, jotka sopivat koteihin ja konttoreihin kaikkialla.
Näytä 33
Beige
Musta
Messinki
Harmaa
Valkoinen
NUADVarastossa
Kampanjat
-21%
Radent Seinävalaisin 700 mm, Messinki
321.00 €405.00 €
NUADTilaustuote
Kampanjat
-20%
Avra Lattiavalaisin, Brushed Steel / Kermanvalkoinen
452.00 €565.00 €

SisältöNUAD – kauniita valaisimia luova muotoilumerkki

NUAD on suhteellisen nuori valaisimia valmistava muotoilumerkki. Sen perusti Tanskassa suunnittelija-rakennustaiteilija Rune Krøjgaard vuoden 2019 heinäkuussa. Yhtiö on sittemmin vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana sisustusalalla ja tullut tunnetuksi hienostuneesta ja pelkistetystä muotoilustaan.

Keskiössä toiminnallisuus ja aistikkuus koteja ja toimistoja varten

NUADin visiona on luoda kauniita ja toiminnallisia sisustustuotteita, jotka sopivat koteihin ja toimistoihin kaikkialla. Yrityksen tapa nähdä muotoja ja muotoilua on ainutlaatuinen ja uudentava, keskiössä on sellaisten esineiden luominen, jotka eivät vain puhuttele aisteja vaan ovat myös käytännöllisiä ja hyödyllisiä arjessa.

Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null