Uutuudet
Valaistus
NuuraNuura
Nuura on Sofie Referin, Nadia Lassenin ja Peter Østerbergin vuonna 2017 perustama tanskalaisyritys. Yhtiön ensisijaisena tavoitteena on luoda valaistustuotteita, jotka määrittelevät kodin tunnelman uudelleen. Nuuralta löydät huippulaatuisia valaisimia huolella valituista materiaaleista Pohjolan valon innoittamilla väreillä ja kuvioilla.
Näytä 204
Musta
Messinki
Pronssi
Kulta
Harmaa
Hopea
Läpinäkyvä
Valkoinen
NuuraTilaustuote
Uusi!
Cable Set With On And Off Switch, White
47.00 €
NuuraTilaustuote
Uusi!
LED Valonlähde E14 3.5W 210lm 2200K Himmentävä
19.00 €
NuuraTilaustuote
Uusi!
Petalii Lattiavalaisin, Valkoinen / Messinki
1 192.00 €

SisältöAinutlaatuista ja aistikasta valaistusta Nuuralta

Nuura on tanskalainen valaistusmerkki, joka on mullistanut kodinsisustuksen maailman ainutlaatuisella ja aisteja puhuttelevalla valaistuksellaan. Vuoteen 2017 ulottuvine historioineen Nuura on ponnistanut nopeasti lyömättömän laadun, uraauurtavan muotoilun ja tavallisen ylittäviä valaistustuotteita luovan intohimon tunnusmerkiksi.

Nimi Nuura symboloi sekä valoa että kunniaa. He hakevat innoituksensa Pohjoismaiden lumoavista maisemista ja valon ja luonnon leikistä ja pyrkivät valaisemaan tiloja laadukkaan valon ja loputtoman ilon olemuksella.

Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null