Uutuudet
Huonekalut
OglandOgland
Ruotsalaismerkki OGLAND pyrkii luomaan maailman parhaita luomuvuodevaatteita. Heidän tavoitteenaan on tarjota laatutuotteita, jotka ottavat huomioon ihmiset, ympäristön ja esineen. Perustaja Simon Olsson kasvoi biodynaamisella maatilalla, ja ymmärtää siis luonnonmukaista maanviljelyä syvällisesti. Biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita käyttämällä ja ympäristöystävällisen tuotantoprosessin luomalla OGLAND pyrkii jakamaan menestystään yhteiskunnalle ja planeetalle.
Näytä 69
Beige
Harmaa
Roosa
Valkoinen
OglandVarastossa
Barton Pussilakana 220x220 cm, Valkoinen
386.00 €

SisältöOgland: maailman parhaita luomuvuodevaatteita

Ogland ymmärtää luomuviljelyä syvällisesti ja pyrkii luomaan maailman parhaita luomuvuodevaatteita. Biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita käyttämällä ja ympäristöystävällisen tuotantoketjun luomalla yritys ei halua pelkästään luoda korkealaatuisia tuotteita, vaan myös ottaa huomioon ihmiset ja planeetan.

Syvä ymmärrys luomuviljelystä ja biodynaamisista raaka-aineista

Biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita käyttämällä ja ympäristöystävällisen tuotantoprosessin luomalla OGLAND pyrkii jakamaan menestystään yhteiskunnalle ja planeetalle. Yhtiön arvoihin kuuluu, että annetaan enemmän kuin otetaan ja luodaan tuotteita, jotka hyödyttävät ihmisiä, ympäristöä ja esineitä. Vahvan vision ja syvien arvojen turvin Ogland pyrkii tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja planeettaan myönteisesti.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null