Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Vera Matto 70x150 cm, Charcoal/Vanilija

Vera Matto 70x150 cm, Charcoal/Vanilija

163.00 €
Varastossa

Vera Matto 70x150 cm, Charcoal/Vanilija

163.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Vera matto, Pappelina. Hyvännäköinen, yksinkertainen sekä käytännöllinen PVC-muovista sekä Polyester-varpista valmistettu muovimatto. Maton graafiset sekä yksinkertaiset kuviot, orgaaniset sekä pehmeät muodot ja ihanat värit sopivat useimpaan ympäristöön ja kotiin. Täydellinen keittiöön tai eteiseen, koska on hyvin helposti puhtaana pidettävä. Matto on kudottu muovista joka on vaikea ja hidas prosessi. Tästä johtuen saattaa mitat heittää plus miinus 3 prosenttia. Matto pestään 30 asteen hienopesussa, ei saa lingota tai käyttää kuivausrummussa. Levitä matto märkänä ja anna kuivua itsekseen. Ravistettava varovasti. Ketsuppitahrat tulee huuhtoa pois, ei hieroa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Pappelina oli alkujaan pieni ruotsalainen yritys joka perustettiin 1998 Lina Rickardssonin toimesta. Pappelina seisoo käytännöllisen ja korkealuokkaisen luomistyön ja suunnittelun takana. Pappelinan valikoimasta löytyy graafisia- yksinkertaisia, orgaanisia sekä pehmeitä muotoja, ja maanläheisiä värejä. Pappelinan tuotannon painopiste makaa heidän erittäin suositun muovimattosarjansa päällä joka on kudottu Leksandissa, Ruotsin Dalarnassa. Käytännöllinen, jännittävä, kaunis sekä helppohoitoinen matto - Täydellinen jokaiseen kotiin!
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null