Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Victoria Ghost Tuoli, Powder blue
KartellKartell

Victoria Ghost Tuoli, Powder blue

300.00 €
Victoria Ghost tuoli Kartell-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla polykarbonaatti 2.0:sta klassisilla linjoilla, pyöristetyllä selkänojalla ja geometrisellä istuimella.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Victoria Ghost Tuoli

300.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Victoria Ghost tuoli Kartell-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla polykarbonaatti 2.0:sta klassisilla linjoilla, pyöristetyllä selkänojalla ja geometrisellä istuimella. Siinä on vakaa rakenne.

Polykarbonaatti 2.0 on Kartellin luoma erityinen raaka-ainetyyppi. Se valmistetaan toisen sukupolven uusiutuvasta polymeerista, joka on peräisin selluloosasta ja paperijätteestä. Valmistusprosessi on ISCC:n sertifioima, eli se täyttää tietyt ympäristöstandardit. Suunnittelija: Philippe Starck.

Hyvä tietää Victoria Ghost tuolista


- Moderni muotoilu.
- Valmistettu polykarbonaatista.
- Klassiset linjat.
- Pyöristetty selkänoja.
- Geometrinen istuin.
- Tuoli sopii hyvin patioon.
- Suunnittelija: Philippe Starck.

Miten hoidan uutta tuoliani?
- Puhdista kostealla liinalla.Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.