Uutuudet
Valaistus
-15%
KartellKartell

Victoria Ghost Tuoli, Amber

252.00 €297.00 €
Victoria Ghost tuoli Kartell-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla polykarbonaatti 2.0:sta klassisilla linjoilla, pyöristetyllä selkänojalla ja geometrisellä istuimella.
Varastossa

Victoria Ghost Tuoli

252.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Victoria Ghost tuoli Kartell-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla polykarbonaatti 2.0:sta klassisilla linjoilla, pyöristetyllä selkänojalla ja geometrisellä istuimella. Siinä on vakaa rakenne.

Polykarbonaatti 2.0 on Kartellin luoma erityinen raaka-ainetyyppi. Se valmistetaan toisen sukupolven uusiutuvasta polymeerista, joka on peräisin selluloosasta ja paperijätteestä. Valmistusprosessi on ISCC:n sertifioima, eli se täyttää tietyt ympäristöstandardit. Suunnittelija: Philippe Starck.

Hyvä tietää Victoria Ghost tuolista


- Moderni muotoilu.
- Valmistettu polykarbonaatista.
- Klassiset linjat.
- Pyöristetty selkänoja.
- Geometrinen istuin.
- Tuoli sopii hyvin patioon.
- Suunnittelija: Philippe Starck.

Miten hoidan uutta tuoliani?
- Puhdista kostealla liinalla.Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 237 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null