Uutuudet
Valaistus
007 Wilde Rose Saippua 120 g

007 Wilde Rose Saippua 120 g

17.00 €
Saippua L:a Bruket-tuotemerkiltä.
Varastossa

007 Wilde Rose Saippua 120 g

17.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

007 Wilde Rose saippua L:a Bruket-tuotemerkiltä puhdistavalla, kosteuttavalla toiminnolla pehmentävällä efektillä ja kukkaisella tuoksulla. Täydellinen valinta itsellesi tai jollekin läheisellesi.

Hyvä tietää 007 Wilde Rose saippuasta
- Kukkainen tuoksu.
- Mieto.
- Pehmentävä, kosteuttava efekti.
- Se valmistetaan eteerisestä öljystä.

Coconut oil, Rape seed oil, Mix of rose oils, Sunflower oil. Ingredients: Sodium Rapeseedate, Sodium Stearate, Sodium Cocoate Aqua, Parfume, Glycerin, Tetrasodium glutamate diacetate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Citronellol, Geraniol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, CI 77891, Geraniol

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  179039
 • Toimittajan tuotenumero
  10976
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Sarja
 • Rahtiluokka
  Small
 • Väri
  Valkoinen
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.