Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Affiliate

Yleistä tietoa
OstoehdotYksityisyydensuojaPalautus & Reklamaatio#yesrum21

Jaa tietoa Rum21.fi verkkokaupasta - Hae Rum21 verkkokaupan affiliate-ohjelmaan!

Onko sinulla blogi tai kotisivu ja haluat ansaita rahaa sillä? Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä designkalusteita ja sisustuotteita myyvän yrityksen kanssa, joka on yksi Pohjoismaiden eniten kasvavista ja johtavista yrityksistä alallaan?

Olet päätynyt juuri oikeaan paikkaan. RUM21 verkkosivuston affiliate-kumppanina sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa yksittäisillä tilauksilla. Mikä parasta - voit aloittaa tienaamisen jo tänään!

Hyvitämme sinulle jopa 12% jokaisen meille ohjaamasi asiakkaan tekemän tilauksen loppusummasta. Tämä tapahtuu yhteistyössä Tradedoublerin  ja TradeTrackerin kanssa, jotka tarkastavat kaiken riippumattomina kolmansina osapuolina ja maksavat sitten rahasi sinulle.

Kiinnostaako? Seuraa alla olevia ohjeita, ryhdy yhteistyökumppaniksi ja ota osuutesi voitoista jo tänään...

Anteliaan affiliate-palkkiomme ansiosta olemme yksi niistä verkkokaupoista, jotka palkitsevat yhteistyökumppaninsa parhaiten Tradedoublerin ja TradeTrackerin kautta.

Rum21 affiliate-kumppanina markkinoit Euroopan johtavia designtuotemerkkejä ja -valmistajia. Laaja valikoimamme kattaa suuren määrän laadukkaita kalusteita, valaisimia ja sisustustuotteita. Joka kuukausi valikoima kasvaa sadoilla uusilla tuotteilla. 

Myynti saa lisävauhtia luonnollisesti useiden tv-, radio- ja lehtimainosten kautta. Tavoitteemme on, että kumppanuutesi RUM21-verkkokaupan kanssa on aina kannattavaa. Älä siis ohita tätä tarjousta! Auta meitä kasvamaan ja ota osuutesi voitoista!

 

Klikkaa tästä ja seuraa ohjeita.

Oletko jo TradeTroublerin jäsen?
Silloin tarvitset ainoastaan käyttäjätunnuksemme joka on 206746.