Uutuudet
Valaistus
074 Cucumber Mint Nestesaippua 240 ml

074 Cucumber Mint Nestesaippua 240 ml

28.00 €
Varastossa

074 Cumcumber Mint Nestesaippua

28.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Nestesaippua, Lilla Bruket. Kosteuttava käsi- sekä vartalosaippua. Kurkun sekä mintun eteeristen öljyjen yhdistelmä hoitaa sekä virkistää ihoa. Saippua on kaunis käsipesualtaan reunalla seistessä, ja toimii erinomaisesti myös suihkusaippuana. 100% ekologinen saippua.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  168739
 • Toimittajan tuotenumero
  11128
 • Tuotemerkki
  L:a Bruket
 • Rahtiluokka
  Small
 • Kapasiteetti
  24 cl
Tuotemerkistä
L:A Bruket eli Lilla Bruket on vuonna 2008 perustettu ruotsalaismerkki, jonka juuret ovat Ruotsin länsirannikon kauneudessa ja luonnossa. Heidän tuotteensa tunnetaan luonnonläheisyydestään ja kestävyydestään, ja he pyrkivät hyödyntämään luonnon parhaita aineksia. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja kodinhoitoa, ja joka tuote on korkealaatuinen sekä hellä ihmisille ja ympäristölle. Heidän filosofiassaan painottuvat yksinkertaisuus ja toiminnallisuus sekä luonnon kanssa sopusoinnussa elämisen ja kokonaisvaltaisen elämäntyylin kauneus.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null