Uutuudet
Valaistus
-20%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

2097/30 Sarfatti Kynttilänjalka, Brass

1 624.00 €2 030.00 €
Kynttilänjalka Flos-tuotemerkiltä. Kynttilänjalassa on ikoninen muotoilu moderneilla, teollisilla hengillä ja kolmekymmentä vartta himmentävillä valonlähteillä joka levittää haja- ja ympäröivää valoa.
Varastossa

2097/30 Sarfatti Kynttilänjalka

1 624.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

2097/30 Sarfatti kynttilänjalka Flos-tuotemerkiltä ikonisella muotoilulla moderneilla, teollisilla hengillä. Siinä on kolmekymmentä vartta himmentävillä valonlähteillä joka levittää haja- ja ympäröivää valoa ja rakenne teräksestä varsilla messingistä ja pitkällä johdolla joustavaa ripustamista varten. Ajaton kynttilänjalka sekä kotiin että julkisille paikoille täydellinenlla elegantilla lookilla.

Suunnittelija: Gino Sarfatti.

Hyvä tietää 2097/30 Sarfatti kynttilänjalasta


- Ikoninen muotoilu.
- Modernit, teolliset henget.
- Diffuusi valo.
- Valmistettu teräksestä ja messingistä.
- Kynttilänjalka on saatavilla eri värissä.
- Kynttilänjalka on saatavilla eri koossa.
- Tätä tuotetta ei toimiteta koottuna.
- 30 himmentävät, kirkkaat valonlähteet.
- Kattokuppi muovista sisältyy mukaan.

Miten hoidan uutta kynttilänjalkaani?
- Puhdista vain pehmeällä liinalla tai pesusienellä.Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 1727 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null