Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

2097/75 Sarfatti Kattokruunu LED, Krominvärinen
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

2097/75 Sarfatti Kattokruunu LED, Krominvärinen

13 250.00 €
2097/75-kruunu on Flosin eksklusiivinen mestariteos, jossa yhdistyvät ajaton eleganssi ja innovatiivinen muotoilu.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

2097/75 Sarfatti Kattokruunu LED

13 250.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Astu maailmaan, jossa ylellisyys ja innovaatiot yhdistyvät ja jossa valaistuksesta tulee taidetta. 2097/75-kruunu on Flosin todellinen mestariteos, joka määrittelee uudelleen käsityksesi valaistuksen suunnittelusta. Tässä ikonisessa kattokruunussa yhdistyvät klassinen viehätysvoima ja futuristinen tunnelma, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen ja kiehtovan lisän mihin tahansa tilaan.

Kattokruunu on valmistettu yksityiskohtaisesti, ja sen vaikuttava muotoilu herättää huomiota. Se roikkuu sirosti katosta ja huokuu majesteettista läsnäoloa, joka kiehtoo ja lumoaa kaikki, jotka sen näkevät. Sen upea siluetti, kaarevien ja linjojen harmoninen tasapaino, on osoitus suunnittelijoiden taidosta ja luovuudesta.

Keskirakenne on valmistettu huolellisesti teräksestä, ja se muodostaa tämän kauniin valaisimen sydämen, kun taas messinkiset varret ulottuvat sirosti ja luovat kiehtovan visuaalisen ilmeen.

Nauti lämpimästä ja kutsuvasta hehkusta, joka säteilee tästä poikkeuksellisesta valaisimesta. Hajavalo luo rentouttavan ja hienostuneen ilmapiirin, joka muuttaa minkä tahansa tilan keitaaksi.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1958. Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Gino Sarfatti.

Hyvä tietää 2097/75 Sarfatti kattokruunusta


- Ikoninen muotoilu.
- Modernit, teolliset silaukset.
- Diffuusi valo.
- Valmistettu teräksestä ja messingistä.
- Saatavilla eri väreissä.
- Kattokruunu on saatavilla eri ko’oissa.
- Tätä tuotetta ei toimiteta koottuna.
- Kattokuppi muovista sisältyy mukaan.
- Suunnittelija: Gino Sarfatti.
- 75 himmentävät, kirkkaat LED-valonlähteet.

Miten hoidan uutta kattokruunuani?
- Puhdista vain pehmeällä liinalla tai pesusienellä.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.