Uutuudet
Valaistus
-20%

AJ Eklipta Seinä-/Kattovalaisin Ø220 mm Valkoinen

372.00 €465.00 €
Varastossa

AJ Eklipta Seinä-/Kattovalaisin Ø220 mm Valkoinen

372.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

AJ Eklipta seinävalaisin Louis Poulsenilta, suunnittelu Arne Jacobsen. AJ Eklipta suunniteltiin vuonna 1956 Tanskan Rödovren raatihuoneelle ja se on yksi Arne Jacobsenin tunnetuimpia valaisimia. Suupuhallettu lasivarjostin on kolmikerroksista opaalilasia. Sopii hyvin eteiseen tai olohuoneeseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 395 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null