Uutuudet
Valaistus
Aluvia Valaisinvarjostin, Mini, Sahrami
-55%

Aluvia Valaisinvarjostin, Mini, Sahrami

112.00 €249.00 €
Varastossa

Aluvia Valaisinvarjostin, Mini

112.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Aluvia valaisinvarjostin merkiltä Vita. Viihtyisä valaisin sopii erinomaisesti kaikkialle – kattoon, pöydälle tai lattialle riiippuen jalustasta tai ripustuksesta. Täydellinen jokaiseen huoneeseen ja siinä on vahva geometrinen muoto terälehdistä, joista koostuu tämä uusi moderni klassikko. Valaisinvarjostin muistuttaa hieman käpyä ja on valmistettu alumiinista, polykarbonaatista ja polypropeenista. Tämä tekee valaisimesta erittäin kestävän.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 249 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Umageon tanskalainen yritys, joka valmistetaa valaisimia pohjoismaisella designilla. Valaisimissa on luonnetta ja se on valmistettu höyhenistä, puuvillasta ja muovista. Yritys perustettin vuonna 2008 ja tänä päivänä sen tuotteita on saatavilla 40 maasta ympäri maailmaa. Heidän kauniit tuotteensa sopivat moneen kotiin ja tyyliin, aina romanttisesta teolliseen ympäristöön.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null