Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Ambit Riippuvalaisin Ø25 cm, Musta

Ambit Riippuvalaisin Ø25 cm, Musta

249.00 €
Muuto-merkin Ambit-riippuvalaisin sekä kotiin että julkisille paikoille täydellisellä skandinaavisella, ajattomalla muotoilulla.
Varastossa

Ambit Riippuvalaisin Ø25 cm

249.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Muuto-merkin Ambit-riippuvalaisin sekä kotiin että julkisille paikoille täydellisellä skandinaavisella, ajattomalla muotoilulla. Siinä on käsin maalattu varjostin käsin kehrätystä alumiinista valkoisella sisäpuolella heijastamaan kauniisti valoa. Valaisin on kaunis yksinään, rivissä, tai ryhmässä muiden valaisimien kanssa, jossa eri koot luovat siistin vaikutelman.

Suunnittelija: TAF Architects.

Hyvä tietää Ambit riippuvalaisimesta


- Käsintehty valaisin.
- Riippuvalaisin on saatavilla eri ko’oissa.
- Saatavilla eri väreissä.
- Täydellinen sekä kotiin että julkisille paikoille.
- Osa Ambit-mallistoa.
- Suunnittelija: TAF Architects.

Miten hoidan uutta riippuvalaisintani?
- Käytä kuivaa pesulappua.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Muuto on tanskalainen design-tuotteiden valmistukseen keskittynyt yritys, joka pyrkii antamaan skandinaaviselle traditiolle uusia ja uniikkeja näkökulmia. Nimi Muuto on valikoitunut yrityksen nimeksi suomen kielen sanasta 'muutos' ja se tarkoittaa juuri 'uusia näkökulmia'. Muuto tuo esiin jatkuvasti uusia designlahjakkuuksia eri pohjoismaista, ja antaa heille vapauden ilmaista yksilöllistä historiaansa arkisten esineiden kautta.