Uutuudet
Valaistus
Amp Pöytävalaisin, Savunvärinen / Messinginvärinen
-40%
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Amp Pöytävalaisin, Savunvärinen / Messinginvärinen

165.00 €275.00 €
Amp-pöytävalaisin Normann Copenhagen -tuotemerkiltä uniikilla muotoilulla ja klassisilla materiaaleilla inspiraatiolla 60-luvulta.
Varastossa

Amp Pöytävalaisin

165.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Amp-pöytävalaisin Normann Copenhagen -tuotemerkiltä uniikilla muotoilulla ja klassisilla materiaaleilla inspiraatiolla 60-luvulta. Siinä on miellyttävä, kaunis valo jotka sulautuvat harmonisesti ympäristöön. Täydellinen valaisin ikkunanlaudalle luomaan kodikasta tunnelmaa.

Tanskassa suunniteltu. Suunnitellut Simon Legald. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2014.

Hyvä tietää Amp pöytävalaisimesta


- Amp on arvostettu uniikki muotoilu
- Amp on arvostettu myös sen klassisista materiaaleista.
- Osa Amp -mallistoa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 164.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Normann Copenhagen on vuonna 1999 perustettu sisustusvalmistaja, jonka takana ovat Jan Andersen ja Poul Madsen visionaan erottua ja rikkoa perinteisiä rajoja. Tänä päivänä pienestä sisustusliikkeestä Kööpenhaminan keskustassa ponnistanut kansainvälinen yritys on suunnitellut satoja suosittuja tuotteita yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null