Uutuudet
Valaistus
Arrangements Line Riippuvalaisin LED 29W
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Arrangements Line Riippuvalaisin LED 29W

690.00 €
Arrangements Line on riippuvalaisin tunnetulta Flos-merkiltä.
Varastossa

Arrangements Line Riippuvalaisin LED 29W

690.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Tämä hämmästyttävä tuote ei ole vain kaunis katsella, vaan se on myös erittäin hyödyllinen täydellisen ilmapiirin luomisessa huoneeseesi. Sen muokattavan kokoonpanon ansiosta voit luoda oman ainutlaatuisen muotoilun, joka sopii täydellisesti kotiisi. Arrangements Line -riippuvalaisimessa on himmennettävä toiminto, mikä tarkoittaa, että voit aina hallita valaistusta ja säätää sitä mielialasi tai tarpeidesi mukaan. Runko on valmistettu suulakepuristetusta, kaarevasta jauhemaalatusta alumiinista, ja optinen diffuusori on valmistettu platinasilikonista, joka antaa miellyttävän ja pehmeän valon. Tämä tuote sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kotiinsa jotain ylimääräistä ja etsivät valaistusta, joka on sekä toimiva että kaunis katsella. Anna huoneellesi ripaus eleganssia ja anna Arrangements Line -riippuvalaisimen kruunata se.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2018. Suunnittelija on Michael Anastassiades.

Hyvä tietää Arrangements Line riippuvalaisimesta


- Voidaan himmentää himmenninjärjestelmillä; push, 1-10, potentiometri ja DALI.
- Linjaa ei voi asentaa yksinään, vaan se on yhdistettävä muiden sarjan elementtien kanssa.
- Muuntaja ei sisälly pakkaukseen.
- Suunnittelija on Michael Anastassiades.
- Osa Arrangements-mallistoa.
- Seuraa linkkiä ja luo oma yhdistelmäsi, jonka teho osoittaa, minkä muuntajan tarvitset kyseiseen valaisimeen. https://flos.com/arrangements-configurator/#/


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null