Uutuudet
Valaistus
Asteria Riippuvalaisin Keskikokoinen, Musta
icon/arCreated with Sketch.
Klikkaa AR-merkkiä ja kokeile huonekaluja kotona! Tee näin

Asteria Riippuvalaisin Keskikokoinen, Musta

329.00 €
Asteria on Umagen riipus, jossa on tyylikäs muotoilu ja innovatiivinen LED-tekniikka.
Varastossa

Asteria Riippuvalaisin Keskikokoinen

329.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Hintatakuu aina
Palautusoikeus voimassa 31.1.2024 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Haluatko valaista tilasi modernin muotoilun, innovatiivisen tekniikan ja mestarillisen käsityötaidon yhdistelmällä? Tutustu Umagen Asteria Medium -riippuvalaisimeen. Søren Ravn Christensenin suunnittelema Asteria on enemmän kuin pelkkä valaisin - se on statement. Tyylikäs, minimalistinen muotoilu ja sisäänrakennettu LED-tekniikka takaavat, että tämä kappale ei koskaan häviä taustalle tai poistu muodista. Pidätkö mieluummin pehmeämmästä valaistuksesta? LED-paneeli on täysin himmennettävissä, ja siinä on valkoinen diffuusori, joka antaa lempeän, viihtyisän hehkun. Asterian avulla tilasi yksilöllistämisestä tulee jännittävää. Saatavana on useita upeita värejä ja kokoja, ja jokaisessa kappaleessa on ripaus messinkistä, jonka voit vaihtaa vaivattomasti teräkseen tai mustaan, mikä sopii dynaamiseen tyyliisi. Olitpa sitten tyylikkään muotoilun ystävä tai teknologisen kehityksen harrastaja, Asteria tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet.

Suunnittelija: Søren Ravn Christensen.

Hyvä tietää Asteria riippuvalaisimesta


- Asteria on arvostettu sen tyylikkään muotoilun ansiosta
- Asteria on arvostettu myös sen sisäänrakennetun leditekniikan ansiosta.
- Anna lampullesi uusi elämä muutamassa minuutissa vaihtamalla metallikansi. Ostetaan erikseen.
- Osa Asteria-mallistoa.
- Suunnittelija: Søren Ravn Christensen.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Umageon tanskalainen yritys, joka valmistetaa valaisimia pohjoismaisella designilla. Valaisimissa on luonnetta ja se on valmistettu höyhenistä, puuvillasta ja muovista. Yritys perustettin vuonna 2008 ja tänä päivänä sen tuotteita on saatavilla 40 maasta ympäri maailmaa. Heidän kauniit tuotteensa sopivat moneen kotiin ja tyyliin, aina romanttisesta teolliseen ympäristöön.
Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null