Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Beam -Pöytävalaisin, Vihreä

Beam -Pöytävalaisin, Vihreä

295.00 €
Muuton Beam valaisin on Tom Chungin suunnittelema, alumiinista valmistettu tyylikäs valaisin.
Varastossa

Beam Pöytävalaisin

295.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Muuton Beam valaisin on Tom Chungin suunnittelema, alumiinista valmistettu tyylikäs valaisin. 350 astetta kääntyvän Beam valaisimen alumiinirunko on käsitelty mattapintaiseksi, luoden valaisimelle elävän ja kiinnostavan ilmeen. Pöytävalaisimeen on sisäänrakennettu LED-valonlähteet, joiden käyttöikä on 35 000 tuntia.Valaisimen sylinterin muotoisen muotokielen ansiosta valaisin valaisee valoa sen kummastakin päästä, luoden ideaalin valaistuksen minkä tahansa tyyppiseen tilaan. Voit säädellä valon voimakkuutta valaisimen sivulla olevan nupin avulla.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Muuto on tanskalainen design-tuotteiden valmistukseen keskittynyt yritys, joka pyrkii antamaan skandinaaviselle traditiolle uusia ja uniikkeja näkökulmia. Nimi Muuto on valikoitunut yrityksen nimeksi suomen kielen sanasta 'muutos' ja se tarkoittaa juuri 'uusia näkökulmia'. Muuto tuo esiin jatkuvasti uusia designlahjakkuuksia eri pohjoismaista, ja antaa heille vapauden ilmaista yksilöllistä historiaansa arkisten esineiden kautta.