Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Bestlite BL7 Seinävalaisin, Krominvärinen / Valkoinen
-31%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Bestlite BL7 Seinävalaisin, Krominvärinen / Valkoinen

342.00 €499.00 €
Bestlite BL7 on GUBIn seinävalaisin, jossa on historiallinen Bauhaus-henkinen ja ikoninen muotoilu, joka sopii erinomaisesti suunnattuun valaistukseen.
Varastossa

Bestlite BL7 Seinävalaisin

342.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Astu ajattoman eleganssin maailmaan Bestlite BL7 -seinävalaisimella, joka tuo historiaa kotiisi tarinallisen menneisyytensä ja moitteettoman muotoilunsa ansiosta. Robert Dudley Best, Bauhausin aikakauden syvästi vaikuttama Robert Dudley Best, valmisti tämän valaisimen vuonna 1930, ja se on todiste muotoilusta, joka säilyy kautta aikojen. Se ei ole pelkkä valaisin, vaan pala historiaa, joka on valaissut arvovaltaisten henkilöiden työpöydät, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan ikonisen pääministerin Winston Churchillin. Bestlite BL7 sopii tyylikkäiden linjojensa, säädettävän varjostimensa ja useiden eri viimeistelyjen ansiosta täydellisesti luomaan tunnelmaa makuuhuoneeseen, lisäämään luonnetta eteiseen tai tarjoamaan kohdennettua valaistusta keittiön työtason yläpuolelle.

Suunnittelija: Robert Dudley Best. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1930.

Hyvä tietää Bestlite BL7 seinävalaisimesta


- Bestlite BL7 on arvostettu sen ikonisen muotoilun ansiosta
- Bestlite BL7 on arvostettu myös sen suunnallisen valon ansiosta.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Suunnittelija: Robert Dudley Best.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 319.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.