Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Big Foot Pöytä Korkea 45x45 cm, Luunvalkoinen
101 copenhagen101 copenhagen

Big Foot Pöytä Korkea 45x45 cm, Luunvalkoinen

529.00 €
Big Foot on 101 Copenhagenin pöytä, jonka kevyt muotoilu ja orgaaniset muodot sopivat täydellisesti moderniin asumiseen.
Varastossa

Big Foot Pöytä Korkea 45x45 cm

529.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä Big Foot -pöytä - dynaamisen kaksikon Kristian Sofus Hansenin ja Tommy Hyldahlin suunnittelema olohuoneen seuraava keskustelunaiheuttaja. Jos rakastat moderneja, veistoksellisia huonekaluja, joissa yhdistyvät esteettinen läsnäolo ja käytännöllinen monipuolisuus, valmistaudu rakastumaan. Tämä pöytä ei ole pelkkä huonekalu, vaan kannanotto. Sen vankka ulkonäkö muistuttaa brutalistista arkkitehtuuria, mutta se yllättää kevyellä kuitubetonirakenteellaan. Et enää rasita selkääsi huonekalujen siirtelyssä; Big Foot -pöytä tarjoaa haluamasi vankkuuden ja helppouden, jota et osannut odottaa.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Hyvä tietää Big Foot pöydästä


- Big Foot on arvostettu sen kevyen painon ansiosta
- Big Foot on arvostettu myös sen luonnonmukaisten muotojen ansiosta.
- Osa Big Foot -mallistoa.
- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.